PALLELØFTER SIKKERHED

Det ville ikke være for unøjagtige at sige, at når du har set 1 2-hjulet palleløfter, har du set dem alle. De ser alle stort set ens ud. Men der kan være en stor forskel i den måde, hver skal håndteres for at gøre et job sikkert.

Personer, der bruger Ergolift palleløftere, bør kende deres lastbiler og de typer job, de er konstrueret til at håndtere. Dette er nødvendigt for sikker brug. Vi har alle lastet lastbiler med kasser og stablet dem så høje, at den øverste boks hvilede lige under vores hage. Den tid tabt med dette jongleringsforsøg bør bevise, at den mindre, sikrere belastning er den bedste måde.

To af de mere almindeligt forekommende typer af skader forbundet med palleløfter er sårede hænder og fødder. Så, handsker bør bæres for at beskytte dine hænder, og hvis nogen af jer nogensinde har fået hjul kørt over deres store tå, ved de hvorfor sikkerhedssko er vigtige. Forsøg ikke at holde en lastbil på plads med din fod. Det vil resultere i en skade før eller senere.

Godt udstyrede palleløftere har håndbremser og knovagter. Palleløftere skal holdes i god stand og inspiceres dagligt før brug. Det er en god ide at opbevare vedligeholdelses registreringer for hvert stykke udstyr, registrere smøre datoer og andet arbejde. Ved betjening af tohjulede palleløftere bør disse procedurer generelt følges:

  • Hold tyngde punktet i  belastningen så lavt som muligt. Sæt tunge genstande under de lysere. Hold fødderne fri for hjulene ved lastning.
  • Placer lasten godt frem, så Vægten bæres af akslen, ikke håndtagene.
  • Belastningen skal placeres, så den ikke skifter eller vælter. Give mulighed for et klart syn forude.
  • Hvis en tohjulet lastbil nogensinde er lastet i en vandret position, hæve den ved hjælp af benmuskler, holde ryggen lige. Gør det samme, når du indstiller belastningen ned.
  • Lastbilen skal bære lasten, mens operatøren blot skubber og afbalancerer. Gå aldrig baglæns med en palleløfter på niveau overflader. Når du går ned ad en hældning, skal du holde lastbilen forude; Når du går op, holde det bag.
  • Palleløftere bør ikke anvendes, hvis der er en hældning på mere end 5 grader.
  • Bevæg dig ved sikre hastigheder, og hold lastbilen under kontrol.

De samme driftsprocedurer gælder også for firehjulede lastbiler. Men der skal udvises mere omhu ved lastning af firhjulede lastbiler for at forhindre, at de tipper. Fire-hjulede lastbiler skal skubbes i stedet for trukket, undtagen en lastbil med et femte hjul og et håndtag til at trække.

Truck håndtag skal være tilbage, så de ikke vil forårsage snubleulykker eller ikke vil være i vejen for personer, der går eller arbejder i nærheden. Femte hjul Trucks skal have et hjul lænket til stellet for at holde lastbilen i bevægelse, når den står tilbage.

De mennesker, der studerer ulykkesstatistikken, har peget på de største farer, som trucks står over for. De kører hjul af broplader eller-platforme, kolliderer med andre lastbiler eller forhindringer og jamming mellem lastbil og dørstop eller andre genstande.

Der skal udvises særlig forsigtighed ved blinde hjørner og døråbninger. Når palleløftere ikke er i brug, skal de opbevares på udpegede steder, hvor de ikke vil danne forhindringer eller snublefarer. Tohjulede lastbiler skal opbevares på mejsel med håndtag, der hælder mod væggen eller den næste lastbil. Hjul af lastbiler, der ikke er i brug, skal låses.

Palleløftere gør mange arbejdspladser lettere at arbejde på, og på grund af dette er vi tilbøjelige til at tage dem for givet. Trodsalt, er det nemt at være skødesløs med et stykke udstyr, der ikke hakker, eller køre med høje brøl. Men, de potentielle farer involveret i palleløft drift skal anerkendes og behandles med det samme som med alt andet udstyr.

In Business  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *