6 Nemme Trin til at Overleve en Indendørs Legeplads

Jeg bor i det dybe syd, hvor stigende temperaturer og uanstændige fugtighedsniveauer gør det at være udendørs til en træls oplevelse over cirka halvdelen af året.

Det er ikke fordi, at jeg hader at have det varmt. Mange dejlige steder – såsom kurbade, saunaer og strande – er varme. At have det varmt i den rette situation er acceptabelt for mig. Det, som jeg finder uacceptabelt, er følelsen af makeup, som løber ned over mit ansigt, mine indre lår klæber sig sammen og rives fra hinanden, når jeg går, og hvad der sker, når et svedigt barn lander i noget snavs.

På grund af dette kender jeg enhver indendørs legeplads inden for en 30 kilometers radius, og jeg besøger dem på skift. Men pas på – indendørs legepladser er lige så trælse som dem udenfor. Temperaturen er mere acceptabel, men der er en masse andre ting, man skal passe på… ligesom bæbleen, som nogen efterlod ved siden af rummet med de oppustelige bolde

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at navigere dig igennem det, der måske er det mest bakteriefyldte og det mest modbydeligt tolerable sted på Jorden: den indendørs legeplads.

1. Få en god plads. Indendørs legepladser er overfyldte, så det er en høj prioritet at få de bedste siddepladser. Ideelt set skal du være i nærheden af en stikkontakt, badeværelset og inden for hørevidde fra dine børn. Vent, nej. Glem den sidste.

2. Tag en ven med. Du kan nemt blive fristet til at tage afsted alene, da en indendørs legeplads er et begrænset rum, og der er lille chance for, at dit barn vandrer væk. Men hvem vil give dig den seneste sladder eller diskutere brystvortehår med dig? Hvem vil holde fortet oppe, mens du leder efter det barn, du mistede overblikket over, fordi du var så opslugt i at tale om analsex? Din ven. Bring en, der ikke er for stiv i det.

3. Smugl alkohol ind. Hvad?! Døm mig ikke. Vi ved alle, at utålelige forældresituationer er meget lettere at håndtere, når du har et glas i hånden. Hæld din drikkevare i en uskyldigt udseende beholder, begrav den i din store taske, hold øjenkontakt, og prøv ikke at se ud som om, at du er en uansvarlig regelbryder. At snige vodka ind på en legeplads fyldt med gigantiske oppustelige ting var den eneste grund til, at jeg kom gennem min sidste tur. Jeg giver ingen undskyldninger.

4. Efterlad din stolthed ved døren. Det er sandsynligt, at du, dine børn eller at I alle sammen vil komme til at se tåbelige ud på en eller anden måde, før I forlader stedet. Gå ind med den viden, og du vil føle dig meget mindre flov, når dit barn skriger: “MIN FAR HAR EN STOR PENIS!” Opmuntr dine børn til at være så højlydte som muligt, når de ikke er hjemme. Glæd dig over det faktum, at du ikke behøver at rense den glasdør, som dit barn slikker. Uanset hvad dine børn gør, har personalet oplevet værre ting. Stol på mig.

5. Vær forberedt – på alt. Et barn der kaster op, en bæ, et sultent barn, et tørstigt barn, en hovedpine, et nervøst sammenbrud, en brand. Gør dig selv klar, at verden ender lige der på den ujævne rutsjebane … for hvis barnet går ned, lige før de får diarrébukser, kan det måske.

6. Hvad sker der i Vegas… du kender resten. Viste du bogstaveligt talt røv, da du bøjede dig ned for at hjælpe lille Jimmy med at komme ud af legetøjsbilen? Fejlede din deodorant dig? Græd, råb eller bandede du foran små børn? Har du delt for meget information og fortrudt det øjeblikkeligt? Fik dit barn et raserianfald og slog dig i skridtet? Det sker for os alle, da legepladser – indendørs og udendørs – er forfærdelige, gudsforladte steder, og det at være mor kan være utroligt svært. Den gode nyhed er, at når du først er væk, kan du bare glemme alt det, der skete og nyde stilheden fra dine trætte børn.

Tips som Uniqa.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *