Valg af terrassevarmer: Plads

Hvis du ønsker at spare plads på din terrasse eller ønsker at have lidt varme på vejen uden at miste varme eller radius i din terrassevarmer, så du behøver ikke lede længere: vores store udvalg af Solamagic transportable terrassevarmere kan holde dig varm og behagelig, når du er uden for på din terrasse på kølige aftener. Vores kromstål vejrbestandige, transportable terrassevarmer har en radius på op til 250 lineære enheder, leverer 4.000-9.000 BTU’er og en brændstofforbrændingshastighed på 0,19 til 0,42 pund per time, hvilket demonstrerer økonomisk forbrug af en pund brændselscylindre. Disse skønheder er alle selvstændige, har omskifterpilotantændere og automatiske tip-over og sikkerhedsafbrydere. Og når vi siger transportable, mener vi bærbare: disse opvarmere vejer kun lidt over otte pund!

Vores bordhøje opvarmere er gode til små terrasser og udendørs steder. Centrér disse forkromede stålenheder på dit udendørsbord for selvstændigt opvarmning, uden stikkontakt, intet besvær, opvarmningsradius på op til 10′, fremstilling af op til 15.000 BTU’er på de kølige efterårs- og forårsnætter. Pusho Piezo elektrisk antænder kan få dig til at blive varm på få sekunder, og den automatiske sikkerhedsfunktion kan levere den støtte, du ønsker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *